СУШИ БАР - ресторант в София, Център. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. The Sushi Bar.
затворено
Последна активност на СУШИ БАР : 30 юни 2009
4 звезди от 5
Общо посещения 45915 | Гласове : 225
Ние правим суши

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
СУШИ БАР
Адрес
Център, ул. Денкоглу 18
Места
40 вътре
Цени
20 лв - 40 лв на човек
Отворено
11:30 - 23:00  
Телефон
02 9818442  
Телефони на близки заведения:

The Sushi Bar / 0885 76 01 76; 02 9818442
JJ Murphys - Джей Джей Мърфис / 02 9802870
Boom Burgers & Steaks / 0894 420 440
(02) 981 84 42
Телефон за резервации
Съобщи за грешка/проблем
 
Книга за гости | коментирай СУШИ БАР
СУШИ БАР
от  на Yoana
Страхотен ресторант. Сушито е много вкуснор цените са прилични.Обслужването е на ниво. Обстановката е приятна.Препоръчвам на всички. Страхотен ресторант. Сушито е много вкуснор цените са прилични.Обслужването е на ниво. Обстановката е приятна.Препоръчвам на всички.
СУШИ БАР
от  на Ема
Суши барът изключително приятно ме изненада с качеството и количеството на сушито. Менюто е разнообразно, за разлика от много локални японски ресторанти,което обаче не означава че би могло да се добави и коя друга комбинация от ролца:). Горещо го препоръчвам, и се надявам тези коментари да действат стимулиращо за ресторанта и да продължим да се радваме на предложените суши специалитети там. Много важно допълнение, това е единственият сущи ресторант който е коректен към отношение Качество - Количество - Цена. Суши барът изключително приятно ме изненада с качеството и количеството на сушито. Менюто е разнообразно, за разлика от много локални японски ресторанти,което обаче не означава че би могло да се добави и коя друга комбинация от ролца:). Горещо го препоръчвам, и се надявам тези коментари да действат стимулиращо за ресторанта и да продължим да се радваме на предложените суши специалитети там. Много важно допълнение, това е единственият сущи ресторант който е коректен към отношение Качество - Количество - Цена.
СУШИ БАР
от  на Alex
Храната е хубава, дори ми се струва, че става по-добра в сравнение с преди, което е гояма рядкост, както и цените - стват все по-високи :). Ядох салата от спанак със сусамов дресинг - много приятна, препоръчвам горещо.Спанакът беше свеж, а дресингът прясно приготвен и допълваше прекрасно салатата. Порцията за мен беше ок, но е твърде малка за мъж например. Комбинацията плоча с 32 бр суши микс също беше хубава, но могат да наблегант повече на рибата за сметка на авокадото и краставицата. Изненадата този път беше обслужването: сервитьорите прелитаха край нас сякаш имат много бърза и важна работа, която обаче не включва да те обслужват. Може би бяха малко, не мога да си го обяснбя, но чакахме 20 мин преди да "уловим" един прелиташ сервитьор, за да поръчаме. Донесоха ни бързо ястията и в правилния ред, но после сервитьорите слякаш изчезнаха и ако искаш да поръчаш допълнително вино или вода, трябва да се озърташ сякаш си отишъл на лов! Нямаше го усещането, че сервитьорът е наистина на твое разположение и отдава времето и енергията си, за да те обслужи. Иначе сладоледът от градински чай е превъзходен. Бялото вино пристигна изстудено с идеална температура в красива чаша, интериорът е приятен, а цените ми се стуват ма-а-алко височки за този тим заведение. Но кухнята определено си заслужава и ме спечели отново. Храната е хубава, дори ми се струва, че става по-добра в сравнение с преди, което е гояма рядкост, както и цените - стват все по-високи :). Ядох салата от спанак със сусамов дресинг - много приятна, препоръчвам горещо.Спанакът беше свеж, а дресингът прясно приготвен и допълваше прекрасно салатата. Порцията за мен беше ок, но е твърде малка за мъж например. Комбинацията плоча с 32 бр суши микс също беше хубава, но могат да наблегант повече на рибата за сметка на авокадото и краставицата. Изненадата този път беше обслужването: сервитьорите прелитаха край нас сякаш имат много бърза и важна работа, която обаче не включва да те обслужват. Може би бяха малко, не мога да си го обяснбя, но чакахме 20 мин преди да "уловим" един прелиташ сервитьор, за да поръчаме. Донесоха ни бързо ястията и в правилния ред, но после сервитьорите слякаш изчезнаха и ако искаш да поръчаш допълнително вино или вода, трябва да се озърташ сякаш си отишъл на лов! Нямаше го усещането, че сервитьорът е наистина на твое разположение и отдава времето и енергията си, за да те обслужи. Иначе сладоледът от градински чай е превъзходен. Бялото вино пристигна изстудено с идеална температура в красива чаша, интериорът е приятен, а цените ми се стуват ма-а-алко височки за този тим заведение. Но кухнята определено си заслужава и ме спечели отново.
По стари коментари

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук