Света София - ресторант в София, Център. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Sveta Sofia.
Последна активност на Света София : 18 ноември 2014
4 звезди от 5
Общо посещения 96969 | Гласове : 227
Уважаеми приятели, бих искала да Ви информирам, че считано от 01.06.2011 година, ресторант Света София" е с нов мениджърски екип. Нашият приоритет е насочен изцяло към задоволяване на Вашите желания и вкусове, в ценови параметри, съответстващи на Вашите възможности. Допуснатите в миналото пропуски, ще бъдат взети под внимание и за нас ще бъде удоволствие да споделим Вашите празници. Ще се постараем да разработим варианти на менюта, които изцяло ще отговарят на предпочитанията Ви, а екипа ни ще се грижи за безпроблемного протичане на Вашите тържества. Много бихме се радвали, да отговорим на Вашите запитвания и моля не се колебайте да се свържете с нас.
С уважение,
Боряна Стратиева ...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Света София
Адрес
Център, ул. Пиротска 18
Места
120 вътре
Цени
20 - 40 на човек
Отворено
07:00 - 23:00  
Телефон
02/9831707;0888968602  
Телефони на близки заведения:

SUGAR CLUB / 0899 103 617
Ресторант Бристол София / 02 9804408; 02 9804444; 0894430444
Бар Фибоначи / 0888 966958
(02) 983 17 07
Телефон за резервации
 
Книга за гости | коментирай Света София
Света София
от  на Боряна Стратиева - управител
Здравейте. Бих искала и аз да изкажа мнение, като част от екипа на Света София. Както бях казала на всеки един от Вас при закупуване на кувертите, нашето желание и намерение, беше изключване на чалга звучения. Това беше намерението ни, това бяха и очакванията ни за Новогодишната нощ. В последствие, както дисководещият ни, така и аз лично, бях непрекъснато атакува от гости, присъстващи в ресторанта за чалга звучения, получавайки дори коментари - "Не виждате ли, че гостите не танцуват, като няма чалга". В крайна сметка, ние сме в сферата на услугите и трябва да се съобразим с желанията на гостите и да пренебрегнем нашите намерения. Упоменатите звучения, смея да твърдя, че бяха изпълнени след 02:30 часа и това може да бъде доказано от хронологията на дисководещият. Много внимателно проследявахме настроенията на гостите и това, което беше видно, е че настроение не липсваше. Естествено, дисководещият беше на разположение на всеки гост и изпълняваше всякакви музикални желания. Съжалявам все пак, че сте разочарована от посрещането... Здравейте. Бих искала и аз да изкажа мнение, като част от екипа на Света София. Както бях казала на всеки един от Вас при закупуване на кувертите, нашето желание и намерение, беше изключване на чалга звучения. Това беше намерението ни, това бяха и очакванията ни за Новогодишната нощ. В последствие, както дисководещият ни, така и аз лично, бях непрекъснато атакува от гости, присъстващи в ресторанта за чалга звучения, получавайки дори коментари - "Не виждате ли, че гостите не танцуват, като няма чалга". В крайна сметка, ние сме в сферата на услугите и трябва да се съобразим с желанията на гостите и да пренебрегнем нашите намерения. Упоменатите звучения, смея да твърдя, че бяха изпълнени след 02:30 часа и това може да бъде доказано от хронологията на дисководещият. Много внимателно проследявахме настроенията на гостите и това, което беше видно, е че настроение не липсваше. Естествено, дисководещият беше на разположение на всеки гост и изпълняваше всякакви музикални желания. Съжалявам все пак, че сте разочарована от посрещането...
Света София
от  на Kremi
Посрещането на 2014 бе пълно разочарование! Кухнята бе добра, обслужването също на ниво. В програмата имаше включен фолклорен състав, чието изпълнение бе наистина впечатляващо и забавляваше. Така под звуците на стари хитове и много хора неусетно стигнахме до посрещането на годината. След това започна проблема. Ресторантът беше пълен, но се изпълняваха музикалните желания само и единствено на една маса - масата, с алкохолните поръчки! Започна "О, тигре, тигре" и "Камъните падат" и празненството се превърна в чалгия с най-долния му смисъл. Компанията ми трябваше да скандира за парчето, което си беше поръчала 3 часа по-рано! Наистина беше безобразно. Но ние все пак бяхме от стоически издържалите. Развали се настроението на всички гостуващи и към 1 и половина повечето маси се изпразниха. Нямаше нито едно по-съвременно парче, освен това, което изстрадахме за да се измолим и да чуем. Явно така вървят неща вече - който плаща, той танцува. Аз наистина не бих повторила там! Посрещането на 2014 бе пълно разочарование! Кухнята бе добра, обслужването също на ниво. В програмата имаше включен фолклорен състав, чието изпълнение бе наистина впечатляващо и забавляваше. Така под звуците на стари хитове и много хора неусетно стигнахме до посрещането на годината. След това започна проблема. Ресторантът беше пълен, но се изпълняваха музикалните желания само и единствено на една маса - масата, с алкохолните поръчки! Започна "О, тигре, тигре" и "Камъните падат" и празненството се превърна в чалгия с най-долния му смисъл. Компанията ми трябваше да скандира за парчето, което си беше поръчала 3 часа по-рано! Наистина беше безобразно. Но ние все пак бяхме от стоически издържалите. Развали се настроението на всички гостуващи и към 1 и половина повечето маси се изпразниха. Нямаше нито едно по-съвременно парче, освен това, което изстрадахме за да се измолим и да чуем. Явно така вървят неща вече - който плаща, той танцува. Аз наистина не бих повторила там!
Света София
от  на mordukhay
super jalka novogodishna vecherq za 80lv > vkliuchvashe po 10gr ot nqkolko vida silno kazno salti > smeshen ordiovar ot 30gr > i osnovno qste ne poveche ot 200gr s garniturata > alkohola pod sqkva kritika > za 80lv te pravqt qdene za 10 choveka > ne bihpriparilnikoga poveche tam super jalka novogodishna vecherq za 80lv > vkliuchvashe po 10gr ot nqkolko vida silno kazno salti > smeshen ordiovar ot 30gr > i osnovno qste ne poveche ot 200gr s garniturata > alkohola pod sqkva kritika > za 80lv te pravqt qdene za 10 choveka > ne bihpriparilnikoga poveche tam
По стари коментари

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук