Монтерей - ресторант в София, Люлин. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Monterei.
Последна активност на Монтерей : 17 декември 2014
3 звезди от 5
Общо посещения 28188 | Гласове : 52
Приятна и уютна обстановка. Чудесно място за вашия обяд, среща с приятели или семеен празник. Предлагаме богат асортимен от ежедневно поддържани готвени ястия. Българска национална и европейска кухня.
Професионално обслужване. ПЕРФЕКТНО СЪЧЕТАНИЕ МЕЖДУ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАЧЕСТВО И УМЕРЕНИ ЦЕНИ.

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Монтерей
Адрес
Люлин, срещу блок 107 търговски център Принцеса
Места
90 вътре
40 вън  
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
10:00 - 00:00  
Телефон
0879685338, 0879685365  
Телефони на близки заведения:
0879 685 338
Телефон за резервации
Съобщи за грешка/проблем
 
Книга за гости | коментирай Монтерей
Монтерей
от  на viktoriq
Чудесен ресторант!празнувах там рождения си ден,и съм очарована от кухнята,обслужването и атмосферата.Почувствах се много специален гост.Горещо препоръчвам!!! Чудесен ресторант!празнувах там рождения си ден,и съм очарована от кухнята,обслужването и атмосферата.Почувствах се много специален гост.Горещо препоръчвам!!!
Монтерей
от  на Атанаска
На вид заведението изглежда приятно, но храната там е повече от ужасна.Порциите с пилешко, което си поръчахме бяха с развалено месо... Месото, което ни поднесоха освен, че беше развалено, бе изпържено и в застояла мазнина.Повече не бихме посетили този ресторант. Персонала също ни направи лошо впечатление. Дори уличните животни отказаха да приемат от разваленото месо... Не бихме посетили това място втори път!!! На вид заведението изглежда приятно, но храната там е повече от ужасна.Порциите с пилешко, което си поръчахме бяха с развалено месо... Месото, което ни поднесоха освен, че беше развалено, бе изпържено и в застояла мазнина.Повече не бихме посетили този ресторант. Персонала също ни направи лошо впечатление. Дори уличните животни отказаха да приемат от разваленото месо... Не бихме посетили това място втори път!!!
Монтерей
от  на Симона
Страхотен ресторант, с обслужване на високо ниво, персонал от професионалисти, уникално приятна обстановка, приятни хора и естествено много вкусна храна. Ресторантът е с много удобен и конфортен интериор. ПРЕПОРЪЧВАМ !!! Страхотен ресторант, с обслужване на високо ниво, персонал от професионалисти, уникално приятна обстановка, приятни хора и естествено много вкусна храна. Ресторантът е с много удобен и конфортен интериор. ПРЕПОРЪЧВАМ !!!

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук