МЕХАНА СТРАНДЖАТА - механа в София, Захарна Фабрика. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. mehana STRANDJATA.
Последна активност на МЕХАНА СТРАНДЖАТА : 23 септември 2013
3 звезди от 5
Общо посещения 21633 | Гласове : 45
механа с лятна градина и музика на живо

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
МЕХАНА СТРАНДЖАТА
Адрес
Захарна Фабрика, бул Сливница № 21 пресечката с ул. Русе
Места
35 вътре
70 вън  
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
10:00-24:00  
Телефон
 
Телефони на близки заведения:

Чорбаджи Марко - Люлин / 0897877610;029271895
Гранд Сити / 0879 99 50 22
Монтерей / 0879685338, 0879685365
Липсва телефон
Телефон за резервации
Съобщи за грешка/проблем
 
Книга за гости | коментирай МЕХАНА СТРАНДЖАТА
МЕХАНА СТРАНДЖАТА
от  на Цвети
Долна,квартална кръчма,с отвратителна кухня и ужасно обслужване.Няма да повторя! Долна,квартална кръчма,с отвратителна кухня и ужасно обслужване.Няма да повторя!
МЕХАНА СТРАНДЖАТА
от  на Ужасно и отвратително обслужване и кухня.
Ужасно и отвратително обслужване и кухня. Поръчахме няколко предястия, от които две се оказаха развалени. Сервитьора се заяде с нас и каза че едва ли не ние сме били претенциозни към яденето. След това изобщо отказа да ни обслужва, а накрая ни го беше включил и в сметката върнатото ядене. Не се лъжете да посещавате това долнопробно, квартално заведенийце. Ужасно и отвратително обслужване и кухня. Поръчахме няколко предястия, от които две се оказаха развалени. Сервитьора се заяде с нас и каза че едва ли не ние сме били претенциозни към яденето. След това изобщо отказа да ни обслужва, а накрая ни го беше включил и в сметката върнатото ядене. Не се лъжете да посещавате това долнопробно, квартално заведенийце.
МЕХАНА СТРАНДЖАТА
от  на Magi
Biah v tova zavedenie i nikoga niama da stupia pak tam . Servitiora e goliam zaiadlivec i ne zaslujava da bude takuv na inache ne tolkova losho zavedenie. Biah v tova zavedenie i nikoga niama da stupia pak tam . Servitiora e goliam zaiadlivec i ne zaslujava da bude takuv na inache ne tolkova losho zavedenie.

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук