Mixtape 5 - нощен клуб в София, Център. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Mixtape 5.
CULT PLACE FOR LIVE EVENTS
Последна активност на Mixtape 5 : 16 февруари 2014
4 звезди от 5
Общо посещения 52755 | Гласове : 67
Микстейп 5 е предпочитано място за по-големи събития на живо и концерти. Клубът се намира в подлеза на НДК под кръстовището на бул. България и бул. Черни Връх. Всички събития са за 18+ освен ако не е изрично посочено, че могат да участват непълнолетни.

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Mixtape 5
Адрес
Център, НДК подлез Галерия
Места
0 вътре
Цени
10 - 20 на човек
Отворено
 
Телефон
+359886837182; +359898665267; +359885305589  
0886 837 182
Телефон за резервации
 
Подходящо за
среща с приятели ,
Кухня
алкохол ,
Музика
DJ , хаус , силна музика ,
Тип заведение
нощен клуб , бар ,
Начин на плащане
в брой ,

Програмата, днес

MUSTAK HALLOWEEN @ MIXTAPE 5 | Sides A & B | 22:00


MUSTAK HALOWEEEN @ Mixtape 5 | 31 OCTOBER | 2 Rooms

Вече всеки знае, че българското Halloween парти е Mustak Halloween в Mixtape 5. Вече 3 години подред клубът се пръсва от яка музика и брутални фрийкове с ненормални костюми. Мустакът е на почит, затова имаме цели 3 седмици до тогава за да пуснем един добре заформен, с който печелим свободен вход (sorry, ladies). За тези, които не могат или е по-добре да не го правят, сме подготвили на входа доста солидно количество изкуствени мустаци, които ще раздаваме безплатно до изчерпването им.

На сцената също ще има уникални фрийкове. В Малката Зала (Side B), сме поканили засилващия се този месец нов проект на SAVA, Шута (Alexander Parvanov), Данката и MC Nema (Любомир Симеонов), наречен Iron Bender Sound System! Някой вече знаем за какво става дума, а всички други ще бъдат приятно изненадани, затова елате по-раничко. В BASS Залата ще чуете също HARRY UP от Breakalicious и Bruhu от Camp Sessions.

В Голямата Зала - Side А на пулта ще пускат мустакатите мускетари - PRIZE / SAVA / XONIC / DoLittle.

Миксовете, които ще преобладават, ще ви напомнят много на музиката на БАШ БАРА и Барчето в Лозенец от това лято. Ще има много NuFunk, Hip-Hop, Breaks, Electroswing, Garage, Drum&Bossa и всякакви ремикси и MashUp-и на любими парчета. Няма да простим на никой от световните артисти!

Поствайте ваши снимки от предишния Halloween на стената на събитието, за да спечелите един от 5-те безплатни билета, които ще раздадем! Ще има и няколко утешителни награди за последните 5 в класацията - FREAK POWER - 2014

LINE UP:

Side A - Mustak Halloween

Xonic
SAVA
DoLittle
Emil Prize

Side B - Scary Bassline

Iron Bender Sound System - LIVE
Harry Up (Breakalicious)
Bruhu (Camp Sessions)

Door: 10 лв.
Всеки с добре откроен естествен мустак влиза безплатно!
Изкуствени Мустаци на входа до изчерпване на количеството!
Start: 22:00ч.

След полунощ всички се превръщаме в Тикви , така че ще се видим преди това!

Camp Crew ? YOU!!!
Виж всички събития


Новини от Mixtape 5

Maia Vidal и Milenita & Funky Miracle на Vocal Fest 2013 at *MIXTAPE 5* | 20.11

17 ноември 2013

Мая Видал е композитор, музикант, мултиинструменталист и визуален артист, възхваляван от световната критика още с излизането на дебютния God Is My Bike, номиниран на Европейските награди за инди музика за албум на годината, заедно със Sigur Ros, Little Dragon, M...
разгледайте статията
17 ноември 2013

Stroeja & club *MIXTAPE 5* present DUBIOZA KOLEKTIV Live | 28.03 | 20:00

28 март 2013

Формацията от Босна и Херцеговина е една от най-интересните съвременни групи от Балканите. Групата не спира да набира популярност в цяла Европа. Гостуването на DUBIOZA KOLEKTIV се осъществява по покана на Строежа и *MIXTAPE 5*. Именно *MIXTAPE 5*, на...
разгледайте статията
28 март 2013

2 ГОДИНИ CLUB *MIXTAPE 5* - РОЖДЕН ДЕН | 04.02

04 февруари 2013

НА 4 ФЕВРУАРИ CLUB *MIXTAPE 5* ПРАЗНУВА ВТОРИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН. Довечера ще се движим в следния ред: SAVA AFTERTASTE SKILL PETYA DANKOVA STARTERAS FUNKY MIRACLE SAVA OGI23 & FEEL JAHMMI YOUTH & KA...
разгледайте статията
04 февруари 2013


Книга за гости | коментирай Mixtape 5
Mixtape 5
от  на Кристина
Интересува ме дали ще има парти на нова година и колко ще е куверта? Интересува ме дали ще има парти на нова година и колко ще е куверта?

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук