Анкона - Овча купел - пицария в София, Овча Купел. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Ancona - Ovcha Kupel.
Последна активност на Анкона - Овча купел : 06 ноември 2015
3 звезди от 5
Общо посещения 21402 | Гласове : 37
Пица Анкона е едно от най-популярните и посещавани заведения в квартал Овча купел. Има открита част с навес, която е удобна както през лятото, така и през зимата. Кухнята е с италиански акцент - пици, паста, ризото, но се предлагат и други популярни за Българския вкус ястия. Има доставка за вкъщи и офиса.

Анкона - Овча купел
Адрес
Овча Купел, Овча Купел 1 ул. Президент Линкълн 29
Места
75 вътре
70 вън  
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
11:00 - 23:00  
Телефон
02/9555599; 0897 873729  
(02) 955 55 99
Телефон за резервации
 
Кухня
българска ,
Тип заведение
пицария ,
Начин на плащане
в брой , дебитна карта , кредитна карта ,

Книга за гости | коментирай Анкона - Овча купел
Анкона - Овча купел
от  на todor
emi dnes sum pri vas nadqvam se da ste ok emi dnes sum pri vas nadqvam se da ste ok
Анкона - Овча купел
от  на todor
emi dnes sum pri vas nadqvam se da ste ok emi dnes sum pri vas nadqvam se da ste ok
Анкона - Овча купел
от  на sonia georgieva
изклчително понижено качествено на услугите, пиците се поднасят с черупки , персонала изключително не любезен, забравени поръчки, който не пристигат и след третото питане какво се случва- изключително сложно ястие от пържени яйца, прошуто и пюре, а когато бъдат поднесени (многократно поръчване в други случаи) с изсипани в ястието много сол, черене и червен пипер- явно без еднакви рецепти за едно и също ядене. изключително западнало място в последните няколко месеца. изклчително понижено качествено на услугите, пиците се поднасят с черупки , персонала изключително не любезен, забравени поръчки, който не пристигат и след третото питане какво се случва- изключително сложно ястие от пържени яйца, прошуто и пюре, а когато бъдат поднесени (многократно поръчване в други случаи) с изсипани в ястието много сол, черене и червен пипер- явно без еднакви рецепти за едно и също ядене. изключително западнало място в последните няколко месеца.Приятелски заведения
  Посещения: 39904

Пица Анкона - Редута

  Посещения: 144139

Пица Анкона - Доставки

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук