Сръбски ресторант Банкович - ресторант в София, Център. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Serbian restaurant Bankovich.
Последна активност на Сръбски ресторант Банкович : 21 януари 2015
4 звезди от 5
Общо посещения 21418 | Гласове : 22
Перфектната дестинация, в центъра на София, зад Паметника на цар Освободител на ул. Аксаков 11А - тук се намира Сръбският Ресторант Банкович - наречен на главния готвач Мариан Банкович, който е носител на два медала от фестивала на сръбската скара в Лесковац. Заведението отговаря на всички европейски изисквания, разположено е на два етажа, като вторият включва и тераса за пушачи. Кухнята е предимно Сръбска, но преобладават и други балкански рецепти. Класическят съвременен стил на интериора е подплътен с лек нюанс на ретро декорация. Мястото е особено подходящо за делови срещи, обеди и вечери....

още
ГАЛЕРИИ
МЕНЮ
360 °
Сръбски ресторант Банкович
Адрес
Център, Аксаков 11А
Места
90 вътре
30 вън  
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
11:30 - 22:30  
Телефон
0884586650  
Телефони на близки заведения:

Piano Bar Poison / 0877764766
Motto / 9872723; 0875 154 319
Spaghetti Kitchen / 0890566666, 024410270
0884 586 650
Телефон за резервации
Съобщи за грешка/проблем
 
Книга за гости | коментирай Сръбски ресторант Банкович
Сръбски ресторант Банкович
от  на В.К.
Всичко беше страхотно, единствения недостатък е, че мерише много на скара и манджа на втория етаж, после след ресторанта смърдиш на скара. Всичко беше страхотно, единствения недостатък е, че мерише много на скара и манджа на втория етаж, после след ресторанта смърдиш на скара.
Сръбски ресторант Банкович
от  на Десислава
За нещастие на добрата кухня и приятния интериор, отношението към клиента е на неприемливо ниско ниво. Голям недостатък, но за сметка на това лесно поправим! За нещастие на добрата кухня и приятния интериор, отношението към клиента е на неприемливо ниско ниво. Голям недостатък, но за сметка на това лесно поправим!
Сръбски ресторант Банкович
от  на Ели
Кухнята противно на представите не е само плескавици и кебапчета, разнообразието е голямо. Обстановката е изискана, добре подредени маси, бели покривки и тежки столове. Както и другите два ресторанта на Банкович и този е смирено непретенциозен - ястията са поднесени с финес, а готвачът има защо да се нарича МАЙСТОР! Кухнята противно на представите не е само плескавици и кебапчета, разнообразието е голямо. Обстановката е изискана, добре подредени маси, бели покривки и тежки столове. Както и другите два ресторанта на Банкович и този е смирено непретенциозен - ястията са поднесени с финес, а готвачът има защо да се нарича МАЙСТОР!Приятелски заведения
  Посещения: 11184

Банкович - Борово

  Посещения: 21910

Restaurant The House

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук