Примавера - пицария в София, Център. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Primavera.
Последна активност на Примавера : 09 юли 2014
3 звезди от 5
Общо посещения 19813 | Гласове : 106
Съвременно заведение с модерен интериор и градина. Пиците са на ниво. Предлагат се и много други ястия, включително и български.

Примавера
Адрес
Център, ул. Княз Борис І 77
Места
70 вътре
40 вън  
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
11-22  
Телефон
0892 21 21 10  
0892 212 110
Телефон за резервации
 
Подходящо за
първа среща с гадже , банкети , рождени дни , романтика , гледане на мач , фирмени партита , обилно наяждане , тържества , обяд , семейна среща , непушачи , среща с приятели , сватби , абитуриентски балове , бизнес среща , детско парти , имени дни , напиване , частни партита , коледни партита ,
Кухня
интернационална , българска ,
Екстри
градина , телевизор , климатик ,
Музика
ретро , италианска , евъргрийн , латино ,
Тип заведение
пицария , ресторант ,
Начин на плащане
в брой ,

Книга за гости | коментирай Примавера
Примавера
от  на Николай Коев
Утре ще мина през заведението и ще взема валиден телефон. Благодаря за коментара! Утре ще мина през заведението и ще взема валиден телефон. Благодаря за коментара!
Примавера
от  на Гост
Здравейте, може ли да ми дадете актуален телефон на заведението, който мога да използвам за резервация по телефона, тъй като този, който има публикуван в интернет постоянно дава, че кодът е грешен 02 986 5922. Благодаря предварително ! Здравейте, може ли да ми дадете актуален телефон на заведението, който мога да използвам за резервация по телефона, тъй като този, който има публикуван в интернет постоянно дава, че кодът е грешен 02 986 5922. Благодаря предварително !

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук