Примавера - пицария в София, Център. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Primavera.
Последна активност на Примавера : 23 ноември 2014
3 звезди от 5
Общо посещения 22141 | Гласове : 109
Съвременно заведение с модерен интериор и градина. Пиците са на ниво. Предлагат се и много други ястия, включително и български.

Примавера
Адрес
Център, ул. Княз Борис І 77
Места
70 вътре
40 вън  
Цени
10 - 20 на човек
Отворено
11-22  
Телефон
0892 21 21 10  
0892 212 110
Телефон за резервации
 
Подходящо за
частни партита , семейна среща , първа среща с гадже , имени дни , среща с приятели , обяд , романтика , коледни партита , непушачи , банкети , сватби , гледане на мач , бизнес среща , обилно наяждане , рождени дни , напиване , абитуриентски балове , фирмени партита , детско парти , тържества ,
Кухня
интернационална , българска ,
Екстри
телевизор , градина , климатик ,
Музика
италианска , латино , евъргрийн , ретро ,
Тип заведение
пицария , ресторант ,
Начин на плащане
в брой ,

Книга за гости | коментирай Примавера
Примавера
от  на Николай Коев
Утре ще мина през заведението и ще взема валиден телефон. Благодаря за коментара! Утре ще мина през заведението и ще взема валиден телефон. Благодаря за коментара!
Примавера
от  на Гост
Здравейте, може ли да ми дадете актуален телефон на заведението, който мога да използвам за резервация по телефона, тъй като този, който има публикуван в интернет постоянно дава, че кодът е грешен 02 986 5922. Благодаря предварително ! Здравейте, може ли да ми дадете актуален телефон на заведението, който мога да използвам за резервация по телефона, тъй като този, който има публикуван в интернет постоянно дава, че кодът е грешен 02 986 5922. Благодаря предварително !

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук