Примавера - пицария в София, Център. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Primavera.
Последна активност на Примавера : 19 септември 2014
3 звезди от 5
Общо посещения 21121 | Гласове : 106
Съвременно заведение с модерен интериор и градина. Пиците са на ниво. Предлагат се и много други ястия, включително и български.

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Примавера
Адрес
Център, ул. Княз Борис І 77
Места
70 вътре
40 вън  
Цени
10 - 20 на човек
Отворено
11-22  
Телефон
0892 21 21 10  
Телефони на близки заведения:
0892 212 110
Телефон за резервации
 
Книга за гости | коментирай Примавера
Примавера
от  на Николай Коев
Утре ще мина през заведението и ще взема валиден телефон. Благодаря за коментара! Утре ще мина през заведението и ще взема валиден телефон. Благодаря за коментара!
Примавера
от  на Гост
Здравейте, може ли да ми дадете актуален телефон на заведението, който мога да използвам за резервация по телефона, тъй като този, който има публикуван в интернет постоянно дава, че кодът е грешен 02 986 5922. Благодаря предварително ! Здравейте, може ли да ми дадете актуален телефон на заведението, който мога да използвам за резервация по телефона, тъй като този, който има публикуван в интернет постоянно дава, че кодът е грешен 02 986 5922. Благодаря предварително !
Примавера
от  на Даниела
Преди коледните празници с класа ми решихме да отидем на заведение. Попаднахме на "Примавера". Обстановката в пицарията е хубава, пиците бяха вкусни, докато 2-3 часа след това не се прибрах в къщи с главоболие, болки в корема и гадене. Нямате си представа каква мъка беше. Мисля,че се бях натровила. Лошото е, че не бях само аз. Никога повече няма да стъпя в това заведение, нито ще го препоръчам на някой.До обслужващия персонал: ако обичате, не пробутвайте предпразнично и изобщо боклуците останали в хладилника, не печелите нищо освен антиреклама. Преди коледните празници с класа ми решихме да отидем на заведение. Попаднахме на "Примавера". Обстановката в пицарията е хубава, пиците бяха вкусни, докато 2-3 часа след това не се прибрах в къщи с главоболие, болки в корема и гадене. Нямате си представа каква мъка беше. Мисля,че се бях натровила. Лошото е, че не бях само аз. Никога повече няма да стъпя в това заведение, нито ще го препоръчам на някой.До обслужващия персонал: ако обичате, не пробутвайте предпразнично и изобщо боклуците останали в хладилника, не печелите нищо освен антиреклама.

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук