Примавера - пицария в София, Център. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Primavera.
Последна активност на Примавера : 19 март 2015
3 звезди от 5
Общо посещения 27267 | Гласове : 115
Съвременно заведение с модерен интериор и градина. Пиците са на ниво. Предлагат се и много други ястия, включително и български.

Примавера
Адрес
Център, ул. Княз Борис І 77
Места
70 вътре
40 вън  
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
11-22  
Телефон
 
Липсва телефон
Телефон за резервации
 
Подходящо за
романтика , напиване , среща с приятели , обилно наяждане , първа среща с гадже , бизнес среща , семейна среща , гледане на мач , частни партита , сватби , тържества , банкети , детско парти , непушачи , фирмени партита , коледни партита , абитуриентски балове , обяд , рождени дни , имени дни ,
Кухня
италианска , българска , интернационална ,
Екстри
климатик , телевизор , градина ,
Музика
ретро , латино , евъргрийн , италианска ,
Тип заведение
пицария , ресторант ,
Начин на плащане
в брой ,

Книга за гости | коментирай Примавера
Примавера
от  на Николай Коев
Утре ще мина през заведението и ще взема валиден телефон. Благодаря за коментара! Утре ще мина през заведението и ще взема валиден телефон. Благодаря за коментара!
Примавера
от  на Гост
Здравейте, може ли да ми дадете актуален телефон на заведението, който мога да използвам за резервация по телефона, тъй като този, който има публикуван в интернет постоянно дава, че кодът е грешен 02 986 5922. Благодаря предварително ! Здравейте, може ли да ми дадете актуален телефон на заведението, който мога да използвам за резервация по телефона, тъй като този, който има публикуван в интернет постоянно дава, че кодът е грешен 02 986 5922. Благодаря предварително !

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук