Ялта - нощен клуб в София, Център. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Yalta.
Последна активност на Ялта : 30 април 2014
4 звезди от 5
Общо посещения 79416 | Гласове : 295
Ялта е първият нощен клуб създаден в България и до днес е сред най-известните клубове в София. Неговата слава се носи далеч извън границите на България и много от Българите живеещи в чужбина го посещават с удоволствие, когато се връщат по любимите си родни места.


Много от най-известните DJ често гостуват на клуба и взриряват екзалтираните фенове. Озвучаването и техниката са страхотни, а атмосферата е на ниво. Мястото е култово за София и е станало емблематично за "Urban" културата на Столицата ни. ...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Ялта
Адрес
Център, бул. Цар Освободител 20
Места
0 вътре
Цени
20 - 40 на човек
Отворено
 
Телефон
 
Телефони на близки заведения:

Естерхази Бар / 0884 441 441
TEQUILA CLUB / 0885000500
Ла Капанина / 02/980 44 38
Липсва телефон
Телефон за резервации
 
Тип заведение
  дискотека ,   бар ,   кафе ,   нощен клуб ,
Начин на плащане
  в брой ,

Книга за гости | коментирай Ялта
Ялта
от  на Iv
Не съм доволна от клуба. Първо - наложи се да звъня 8-9 пъти на телефона за резервации през целия ден, докато някой благоволи да вдигне. Второ - партито е с обявено начало 22.30 в официалния сайт, а клубът отваря в 23?! Обслужването е под всякаква критика - когато се направи поръчка на сервитьорка, минават минимум 30 минути, докато бъде сервирана, но от друга страна, веднъж оставени на масата, напитките биват проверявани през 10-15 минути "дали има нещо в тях" чрез опипването им от гореспоменатата сервитьорка. Не коментирам добро/лошо отношение, защото вярвам, че на свеки може да се случи да има крива вечер.Много нешриятно впечатление ми направиха две неща - номерът "първо да оправим сметката и аз ей сега ще ви върна рестото", за което естествено беше забравено и най-вече - липсата на касов бон, който да съпровожда поръчката, както и изричният отказ на сервитьорката да донесе такъв при поискване от наша страна. Цялото ми впечатление от вечерта беше доста неприятно, не препоръчвам заведението и не бих се върнала там. Не съм доволна от клуба. Първо - наложи се да звъня 8-9 пъти на телефона за резервации през целия ден, докато някой благоволи да вдигне. Второ - партито е с обявено начало 22.30 в официалния сайт, а клубът отваря в 23?! Обслужването е под всякаква критика - когато се направи поръчка на сервитьорка, минават минимум 30 минути, докато бъде сервирана, но от друга страна, веднъж оставени на масата, напитките биват проверявани през 10-15 минути "дали има нещо в тях" чрез опипването им от гореспоменатата сервитьорка. Не коментирам добро/лошо отношение, защото вярвам, че на свеки може да се случи да има крива вечер.Много нешриятно впечатление ми направиха две неща - номерът "първо да оправим сметката и аз ей сега ще ви върна рестото", за което естествено беше забравено и най-вече - липсата на касов бон, който да съпровожда поръчката, както и изричният отказ на сервитьорката да донесе такъв при поискване от наша страна. Цялото ми впечатление от вечерта беше доста неприятно, не препоръчвам заведението и не бих се върнала там.
Ялта
от  на stella p.
Хубаво място, скъпо, но си заслужава по празниците най-вече. Но далеч не съм съгласна, че ако не взимам нищо мястото ми не е там! Само хора с много ограничен светоглед( и селски манталитет) могат да мислят така!!! Хубаво място, скъпо, но си заслужава по празниците най-вече. Но далеч не съм съгласна, че ако не взимам нищо мястото ми не е там! Само хора с много ограничен светоглед( и селски манталитет) могат да мислят така!!!
Ялта
от  на assasin
Kирчо пише се ТОАЛЕТНА и идва от ТОАЛЕТ неграмотник прост.Марш в студентски град.А на такива мероприятия,ако не се надрусаш,значи нямаш място там!!! Kирчо пише се ТОАЛЕТНА и идва от ТОАЛЕТ неграмотник прост.Марш в студентски град.А на такива мероприятия,ако не се надрусаш,значи нямаш място там!!!
По стари коментари

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук