Ялта - нощен клуб в София, Център. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Yalta.
Последна активност на Ялта : 30 април 2014
4 звезди от 5
Общо посещения 76918 | Гласове : 294
Ялта е първият нощен клуб създаден в България и до днес е сред най-известните клубове в София. Неговата слава се носи далеч извън границите на България и много от Българите живеещи в чужбина го посещават с удоволствие, когато се връщат по любимите си родни места.


Много от най-известните DJ често гостуват на клуба и взриряват екзалтираните фенове. Озвучаването и техниката са страхотни, а атмосферата е на ниво. Мястото е култово за София и е станало емблематично за "Urban" културата на Столицата ни. ...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Ялта
Адрес
Център, бул. Цар Освободител 20
Места
0 вътре
Цени
20 - 40 на човек
Отворено
 
Телефон
 
Липсва телефон
Телефон за резервации
 
Подходящо за
тържества , частни партита , напиване ,
Кухня
алкохол , коктейли ,
Екстри
телевизор , промоции , климатик , сцена , охрана ,
Музика
етно , хаус , силна музика , DJ , тех хаус ,
Тип заведение
дискотека , бар , кафе , нощен клуб ,
Начин на плащане
в брой ,

Програмата, днес

HALLOWEEN at YALTA CLUB - FRIDAY 31 OCTOBER


FIND WHAT YOU LOVE AND LET IT KILL YOU...

ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО БИЛЕТИ В ПРОДАЖБА ОТ 24.09.14 САМО В YALTA CLUB!

Нощта на 31 октомври, се счита за един от най-зловещите моменти през година. Момент, в който мъртвите се връщат на земята, за да потърсят тяло, в което да се вселят и продължат живота си. Според вярванията за Хелоун еднственият начин да се спасиш от нашествието е да бъдеш по-страшен от смъртта.
Виж всички събития


Новини от Ялта

НОВОГОДИШНА НОЩ @ YALTA CLUB

21 декември 2011

Шест диджеи за New Year's Eve в Yalta Club Поредната година, изпълнена с много приятни емоции, качествена музика и сбъднати мечти е към края си. И за да я изпратим в типичния ялтенски дух сме ви подготвили поредната парти изненада, защото Yalt...
разгледайте статията
21 декември 2011

PROVALIT`E LAUNCH PARTY

04 декември 2010

На 4-ти Декември, събота в Junior Suite ще се позабавляваме с първото парти на Provalit ?. Провалът е вид не планирана дейност, започнала, откакто хомосапиенс тържествува на земята, откакто има жени и алкохол, но най – вече откакто има качеств...
разгледайте статията
04 декември 2010

SANDY RIVERA OPENING PARTY @YALTACLUB

12 септември 2009

На 19 септември в клуб Ялта ще има голямо откриване на сезона с участието на Санди Ривера. Билети за шоуто можете да намерите в YALTA CLUB WHITE BAR, а също и онлайн на eventim.bg и ticketstream.bg...
разгледайте статията
12 септември 2009


Книга за гости | коментирай Ялта
Ялта
от  на Iv
Не съм доволна от клуба. Първо - наложи се да звъня 8-9 пъти на телефона за резервации през целия ден, докато някой благоволи да вдигне. Второ - партито е с обявено начало 22.30 в официалния сайт, а клубът отваря в 23?! Обслужването е под всякаква критика - когато се направи поръчка на сервитьорка, минават минимум 30 минути, докато бъде сервирана, но от друга страна, веднъж оставени на масата, напитките биват проверявани през 10-15 минути "дали има нещо в тях" чрез опипването им от гореспоменатата сервитьорка. Не коментирам добро/лошо отношение, защото вярвам, че на свеки може да се случи да има крива вечер.Много нешриятно впечатление ми направиха две неща - номерът "първо да оправим сметката и аз ей сега ще ви върна рестото", за което естествено беше забравено и най-вече - липсата на касов бон, който да съпровожда поръчката, както и изричният отказ на сервитьорката да донесе такъв при поискване от наша страна. Цялото ми впечатление от вечерта беше доста неприятно, не препоръчвам заведението и не бих се върнала там. Не съм доволна от клуба. Първо - наложи се да звъня 8-9 пъти на телефона за резервации през целия ден, докато някой благоволи да вдигне. Второ - партито е с обявено начало 22.30 в официалния сайт, а клубът отваря в 23?! Обслужването е под всякаква критика - когато се направи поръчка на сервитьорка, минават минимум 30 минути, докато бъде сервирана, но от друга страна, веднъж оставени на масата, напитките биват проверявани през 10-15 минути "дали има нещо в тях" чрез опипването им от гореспоменатата сервитьорка. Не коментирам добро/лошо отношение, защото вярвам, че на свеки може да се случи да има крива вечер.Много нешриятно впечатление ми направиха две неща - номерът "първо да оправим сметката и аз ей сега ще ви върна рестото", за което естествено беше забравено и най-вече - липсата на касов бон, който да съпровожда поръчката, както и изричният отказ на сервитьорката да донесе такъв при поискване от наша страна. Цялото ми впечатление от вечерта беше доста неприятно, не препоръчвам заведението и не бих се върнала там.
Ялта
от  на stella p.
Хубаво място, скъпо, но си заслужава по празниците най-вече. Но далеч не съм съгласна, че ако не взимам нищо мястото ми не е там! Само хора с много ограничен светоглед( и селски манталитет) могат да мислят така!!! Хубаво място, скъпо, но си заслужава по празниците най-вече. Но далеч не съм съгласна, че ако не взимам нищо мястото ми не е там! Само хора с много ограничен светоглед( и селски манталитет) могат да мислят така!!!
Ялта
от  на assasin
Kирчо пише се ТОАЛЕТНА и идва от ТОАЛЕТ неграмотник прост.Марш в студентски град.А на такива мероприятия,ако не се надрусаш,значи нямаш място там!!! Kирчо пише се ТОАЛЕТНА и идва от ТОАЛЕТ неграмотник прост.Марш в студентски град.А на такива мероприятия,ако не се надрусаш,значи нямаш място там!!!
По стари коментари

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук