Ялта - нощен клуб в София, Център. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Yalta.
Последна активност на Ялта : 30 април 2014
4 звезди от 5
Общо посещения 82596 | Гласове : 301
Ялта е първият нощен клуб създаден в България и до днес е сред най-известните клубове в София. Неговата слава се носи далеч извън границите на България и много от Българите живеещи в чужбина го посещават с удоволствие, когато се връщат по любимите си родни места.


Много от най-известните DJ често гостуват на клуба и взриряват екзалтираните фенове. Озвучаването и техниката са страхотни, а атмосферата е на ниво. Мястото е култово за София и е станало емблематично за "Urban" културата на Столицата ни. ...

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Ялта
Адрес
Център, бул. Цар Освободител 20
Места
0 вътре
Цени
20 лв - 40 лв на човек
Отворено
 
Телефон
 
Телефони на близки заведения:
Липсва телефон
Телефон за резервации
Съобщи за грешка/проблем
 
Тип заведение
  нощен клуб ,   бар ,   кафе ,   дискотека ,
Начин на плащане
  в брой ,

Книга за гости | коментирай Ялта
Ялта
от  на Чочо
Е да, тази на входа, всеки път като я видя и ми разваля настроението! Мн. е зле.. Е да, тази на входа, всеки път като я видя и ми разваля настроението! Мн. е зле..
Ялта
от  на mario
НЕ не съм доволен ами незнам тая скочубра на входа с вирнатата козирка за ква се има? - на Коледа free парти с реклама 1месец по-рано, дето не съм некеф ортъфляк или лепилар, ами съм сам - да ми "съжалявам не мое ви пусна, " БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ или АДЕКВАТЕН АРГУМЕНТ , ИЛИ обявен Dresscode за парито - а пича дет се крие зад него вика: "заповядаите" ОБщо взето и да имате 18, Отивате без компания (сам) , може и да не влезете ако онааа грозната реши че "НЕ Я КЕФИТЕ" примерно... ***** ТЕРОРИСТ ДАНО ДА Я Убие тая дет се праи тарикатка зад охраната ... Ма** ти Д**ба парцала грозен ! YALTA = NOFUN even on Cгristmas! НЕ не съм доволен ами незнам тая скочубра на входа с вирнатата козирка за ква се има? - на Коледа free парти с реклама 1месец по-рано, дето не съм некеф ортъфляк или лепилар, ами съм сам - да ми "съжалявам не мое ви пусна, " БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ или АДЕКВАТЕН АРГУМЕНТ , ИЛИ обявен Dresscode за парито - а пича дет се крие зад него вика: "заповядаите" ОБщо взето и да имате 18, Отивате без компания (сам) , може и да не влезете ако онааа грозната реши че "НЕ Я КЕФИТЕ" примерно... ***** ТЕРОРИСТ ДАНО ДА Я Убие тая дет се праи тарикатка зад охраната ... Ма** ти Д**ба парцала грозен ! YALTA = NOFUN even on Cгristmas!
Ялта
от  на Iv
Не съм доволна от клуба. Първо - наложи се да звъня 8-9 пъти на телефона за резервации през целия ден, докато някой благоволи да вдигне. Второ - партито е с обявено начало 22.30 в официалния сайт, а клубът отваря в 23?! Обслужването е под всякаква критика - когато се направи поръчка на сервитьорка, минават минимум 30 минути, докато бъде сервирана, но от друга страна, веднъж оставени на масата, напитките биват проверявани през 10-15 минути "дали има нещо в тях" чрез опипването им от гореспоменатата сервитьорка. Не коментирам добро/лошо отношение, защото вярвам, че на свеки може да се случи да има крива вечер.Много нешриятно впечатление ми направиха две неща - номерът "първо да оправим сметката и аз ей сега ще ви върна рестото", за което естествено беше забравено и най-вече - липсата на касов бон, който да съпровожда поръчката, както и изричният отказ на сервитьорката да донесе такъв при поискване от наша страна. Цялото ми впечатление от вечерта беше доста неприятно, не препоръчвам заведението и не бих се върнала там. Не съм доволна от клуба. Първо - наложи се да звъня 8-9 пъти на телефона за резервации през целия ден, докато някой благоволи да вдигне. Второ - партито е с обявено начало 22.30 в официалния сайт, а клубът отваря в 23?! Обслужването е под всякаква критика - когато се направи поръчка на сервитьорка, минават минимум 30 минути, докато бъде сервирана, но от друга страна, веднъж оставени на масата, напитките биват проверявани през 10-15 минути "дали има нещо в тях" чрез опипването им от гореспоменатата сервитьорка. Не коментирам добро/лошо отношение, защото вярвам, че на свеки може да се случи да има крива вечер.Много нешриятно впечатление ми направиха две неща - номерът "първо да оправим сметката и аз ей сега ще ви върна рестото", за което естествено беше забравено и най-вече - липсата на касов бон, който да съпровожда поръчката, както и изричният отказ на сервитьорката да донесе такъв при поискване от наша страна. Цялото ми впечатление от вечерта беше доста неприятно, не препоръчвам заведението и не бих се върнала там.
По стари коментари

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук