Ла Пастария - Лозенец - ресторант в София, Лозенец. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. La Pastaria - Lozenec.
Книга за гости | коментирай Ла Пастария - Лозенец
Ла Пастария - Лозенец
от  на Богомила
Ох, и аз чакам с нетърпение любимият да ме зарадва! А кухнята наистина е страхотна! Ох, и аз чакам с нетърпение любимият да ме зарадва! А кухнята наистина е страхотна!
Ла Пастария - Лозенец
от  на Жеко Жеков
Ммм, толкова съм гладен,че с нетърпение очаквам Наталия Танова(моята любима) да ме заведе в този ресторант.Чувам че кухнята е перфектна,а напитките в изобилие! :) Ммм, толкова съм гладен,че с нетърпение очаквам Наталия Танова(моята любима) да ме заведе в този ресторант.Чувам че кухнята е перфектна,а напитките в изобилие! :)
Ла Пастария - Лозенец
от  на Станислава
Спечелих ваучер за вечеря в ресторанта и останахме изключително очаровани.Храната беше много вкусна и идваше бързо.Най-доволни сме от обслужването-сервитьорът,Ники,беше перфектен. Спечелих ваучер за вечеря в ресторанта и останахме изключително очаровани.Храната беше много вкусна и идваше бързо.Най-доволни сме от обслужването-сервитьорът,Ники,беше перфектен.
Ла Пастария - Лозенец
от  на Николай
Бяхме в ресторанта миналия месец и останахме приятно изненадани. Много, много вкусна кухня! Апетитът нараства с всяка хапка, от салатите, през основното и до десерта направо се разтапяш. Пихме от най-евтиното вино колкото да преглъщаме и все пак беше толкова добро ,че поръчахме още една каничка. Особено голямо впечатление прави и обслужването- бързо, изискано и с културна реч. В градината е приятно, но пространството е малко и става шумно, когато е препълнено. Все пак, това не попречи да си прекараме хубаво. Бяхме в ресторанта миналия месец и останахме приятно изненадани. Много, много вкусна кухня! Апетитът нараства с всяка хапка, от салатите, през основното и до десерта направо се разтапяш. Пихме от най-евтиното вино колкото да преглъщаме и все пак беше толкова добро ,че поръчахме още една каничка. Особено голямо впечатление прави и обслужването- бързо, изискано и с културна реч. В градината е приятно, но пространството е малко и става шумно, когато е препълнено. Все пак, това не попречи да си прекараме хубаво.
Ла Пастария - Лозенец
от  на Savina
Прекрасно заведение,с уютна обстановка, превъзходна кухня и отлично обслужване! Препоръчвам го на всеки! Прекрасно заведение,с уютна обстановка, превъзходна кухня и отлично обслужване! Препоръчвам го на всеки!
Ла Пастария - Лозенец
от  на petq
Много ми харесва ,и обслужването е на много добро ниво. Много ми харесва ,и обслужването е на много добро ниво.
Ла Пастария - Лозенец
от  на
Уважаема г-жо Е.К., с това писмо бих искал да изкажа огромното си съжаление за случилото се рождения ден. Също така бих искал да Ви уверя, че грешката от наша страна е плод на разликата между предварителния ни разговор и доста съкратения брой на гостите в последния момент. това не е нашата политика затова сме готови да се реваншираме. ако решите да оставите Ваш телефон или e-mail. управител р-т Ла Пастария Уважаема г-жо Е.К., с това писмо бих искал да изкажа огромното си съжаление за случилото се рождения ден. Също така бих искал да Ви уверя, че грешката от наша страна е плод на разликата между предварителния ни разговор и доста съкратения брой на гостите в последния момент. това не е нашата политика затова сме готови да се реваншираме. ако решите да оставите Ваш телефон или e-mail. управител р-т Ла Пастария
Ла Пастария - Лозенец
от  на Е.К.
Здравейте, миналата седмица празнувах Рождения Ден на сина си във Вашето заведение. Не бях идвала отдавна. Всичко беше нормално до момента в който не платихме сметката. По-късно обаче установих, че в нея беше включена паста на стойност 120 лева, която поръчахме, но не консумирахме. Въпреки това платихме, защото не исках да развалям празника на детето ми. Здравейте, миналата седмица празнувах Рождения Ден на сина си във Вашето заведение. Не бях идвала отдавна. Всичко беше нормално до момента в който не платихме сметката. По-късно обаче установих, че в нея беше включена паста на стойност 120 лева, която поръчахме, но не консумирахме. Въпреки това платихме, защото не исках да развалям празника на детето ми.
Ла Пастария - Лозенец
от  на Roza
Заведението е прекрасно, пожелавам си, за 8 март и за моя 43 рожден ден да получа покана от любим човек и да посетя това бижу, това ще ми бъде най-прекрасния романтичен подарак за мен. Желая много клинени и много приятни гости. Роза Заведението е прекрасно, пожелавам си, за 8 март и за моя 43 рожден ден да получа покана от любим човек и да посетя това бижу, това ще ми бъде най-прекрасния романтичен подарак за мен. Желая много клинени и много приятни гости. Роза
По стари коментари
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук