PUZZLE RESTAURANT - ресторант in Sofia, . menu, photos, offers, news, reviews. PUZZLE RESTAURANT.
close
Блгодарим на всички наши почитатели!
Last activity - PUZZLE RESTAURANT : 27 May 2013
3 out of 5
Total visits 96163 | Votes : 447
В ресторант-пица "PUZZLE" ще можете да сглобите пъзела на вашите кулинарни предпочитания, ако сте почитатели на италианската кухня. Предлагаме класиката на най-добрите образци на жанра :-) Истински пици, домашна паста и добро настроение, уют и хубаво вино. :-) Обичате ли да редите пъзели???

Galleries
Menu
360 °
PUZZLE RESTAURANT
Address
Lozenetz,
Seats
120 inside
200 outside  
Prices
10 lv - 20 lv Per person
Open
11:00-23:00  
Phone
02 865 00 25; 0877 019 190; 0876 48 99 77  
 
Guest book | Submit a review for PUZZLE RESTAURANT
PUZZLE RESTAURANT
from  by Yana
В ресторанта се сервират съмнителни храни. На мен ми бе поднесено мухлясало пиле с ананас, а управата ми обясни че такъв е сорта на ананаса. Но това не е най-лошото, преди седмица написах подобен коментар , но той беше изтрит. Е аз написах нов,дано този се задържи повечко!!! В ресторанта се сервират съмнителни храни. На мен ми бе поднесено мухлясало пиле с ананас, а управата ми обясни че такъв е сорта на ананаса. Но това не е най-лошото, преди седмица написах подобен коментар , но той беше изтрит. Е аз написах нов,дано този се задържи повечко!!!
PUZZLE RESTAURANT
from  by Бистра
Току-що се връщам от вечеря в рестораната с т. нар. Тай меню. Бях неприятно изненадана, че ми сервираха пиле с плесенясал ананас и съм сигурна, че ананасът беше развален, а не е специален сорт (беше кисел и с особен дъх, а не стандартния вкус на ананас). Това, от което се възмутих, е че от ресторанта дори не ми се извиниха, да не говорим за някаква компенсация. Сега не съм нито изненадана, нито възмутена, а разочарована, че явно това не е изолиран случай (виждайки предишния пост). Какво трябва да направим, за да се отнасят сериозно и почтително към нас - клиентите, а не да трябва да плащаме, за да ядем развалена храна? Току-що се връщам от вечеря в рестораната с т. нар. Тай меню. Бях неприятно изненадана, че ми сервираха пиле с плесенясал ананас и съм сигурна, че ананасът беше развален, а не е специален сорт (беше кисел и с особен дъх, а не стандартния вкус на ананас). Това, от което се възмутих, е че от ресторанта дори не ми се извиниха, да не говорим за някаква компенсация. Сега не съм нито изненадана, нито възмутена, а разочарована, че явно това не е изолиран случай (виждайки предишния пост). Какво трябва да направим, за да се отнасят сериозно и почтително към нас - клиентите, а не да трябва да плащаме, за да ядем развалена храна?
PUZZLE RESTAURANT
from  by Qna S[asova
Посещението ми в този ресторант беше повече от неприятно.В тоалетната НЯМА топла вода,не го очаквайте. Отношението на персонала е под всякаква критика,но това не е основното което ме потресе. Поръчахме тайландско пиле сервирано в ананас. Доста почакахме , а накрая получихме пиле с много мухлясал ананас. След като говорихме с оправителката,тя обясни ,че сорта на ананаса е такъв. Не мисля ,е мога да коментирам повече. А за хората които смятат все пак да посетят - бъдете готови да изядете нещо опасно и скъпо. Посещението ми в този ресторант беше повече от неприятно.В тоалетната НЯМА топла вода,не го очаквайте. Отношението на персонала е под всякаква критика,но това не е основното което ме потресе. Поръчахме тайландско пиле сервирано в ананас. Доста почакахме , а накрая получихме пиле с много мухлясал ананас. След като говорихме с оправителката,тя обясни ,че сорта на ананаса е такъв. Не мисля ,е мога да коментирам повече. А за хората които смятат все пак да посетят - бъдете готови да изядете нещо опасно и скъпо.
Older reviews

THE WORLD
.DE .GR .BG

Copyright © 2001-2011 Zavedenia.com
Using images and data from the site is prohibited without reference to our site.
The responsibility of the published information lies with the owners of the registered restaurants.
Please, notify the editor of inaccurate information here.