Дейност и Развитие. За Нас


Намирате се на правилното място!
Повече от 15 години zavedenia.bg (zavedenia.com) е сайтът, където може да намерите всичко, което ви интересува за дадено заведение. С широки хоризонти в София, Пловдив, Варна, Банско и Бургас, с палитра от ресторанти, клубове, барове, пицарии, механи, бъдете спокойни за инвестираното време - ще имате полза.
Работим усърдно да изградим платформа, която удовлетворява редица потребности, както на ресторантьорския бранш, така и на неговите клиенти. Изградили сме мрежа от партньори, с помощта на които може не само да намерите Вашето заведение, но и да резервирате маса онлайн, да видите актуалните оферти, да поръчате храна или директно да участвате в някоя интересна игра!

Взискателни сме към предоставената към нас и от нас информация, стараем се за актуалност, приемаме съвети и забележки! Основна цел на съвременен етап е за минимално време да извлечете максимално полза. И понеже сме врели и кипели в тази сфера от доста години, смеем да твърдим, че се справяме добре ;)

Zavedenia.com е единственият български проект, избиран на световната конференция Le'Web в Париж още през далечната 2008-ма година. Тогава имахме честа да бъдем част от StartUp състезанието, а на самата конференция присъстваха представители на организации като Google, Facebook, NOKIA, Mozilla, Microsoft и други световно известни фирми.Собственици на заведения в София, Пловдив, Варна, Бургас и Банско - повярвайте в силата на Интернет. Всеки един посетител на този сайт е Ваш потенциален клиент. Привлечете повече клиенти сега.