Ресторант Бунара - ресторант в София, Надежда. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Bunara.
Последна активност на Ресторант Бунара : 12 март 2014
3 звезди от 5
Общо посещения 24045 | Гласове : 69

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Ресторант Бунара
Адрес
Надежда, Надежда 3 ул.Христо Силянов и ул.Хан Кубрат
Места
0 вътре
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
9:00 - 23:00  
Телефон
 
Липсва телефон
Телефон за резервации
Съобщи за грешка/проблем
 
Подходящо за
  абитуриентски балове ,
Кухня
  българска ,
Тип заведение
  ресторант ,   механа ,   кръчма ,
Начин на плащане
  в брой ,

Книга за гости | коментирай Ресторант Бунара
Ресторант Бунара
от  на Христов
Ресторант "Бунара" в ж.к.Надежда 3 направи КОШМАРНО посрещането на новата 2014-та година на мен и моята компания! Просто незнам откъде да започна, в ресторанта беше студено и се наложи да седим с връхни дрехи, храната беше оскъдна, студена и в много малки количества, бяхме поканени в 20.00ч. а вечерята ни беше сервирана в 11.30, музиката беше под всякаква критика -смесица между цигания,пошлотия и бездарие.За тоалетната да не говорим-трябваше да се чака около 15мин. на опашка, а хигиената-УЖАС! Като обобщение мога да кажа че платихме за да ни бъде студено, да сме гладни и да търпим крясъците на бездарния оркестър!!! Мога още много да допълня , но не ми се хвърля излишна енергия. Ресторант "Бунара" в ж.к.Надежда 3 направи КОШМАРНО посрещането на новата 2014-та година на мен и моята компания! Просто незнам откъде да започна, в ресторанта беше студено и се наложи да седим с връхни дрехи, храната беше оскъдна, студена и в много малки количества, бяхме поканени в 20.00ч. а вечерята ни беше сервирана в 11.30, музиката беше под всякаква критика -смесица между цигания,пошлотия и бездарие.За тоалетната да не говорим-трябваше да се чака около 15мин. на опашка, а хигиената-УЖАС! Като обобщение мога да кажа че платихме за да ни бъде студено, да сме гладни и да търпим крясъците на бездарния оркестър!!! Мога още много да допълня , но не ми се хвърля излишна енергия.
Ресторант Бунара
от  на Radost
Няма такова заведение!Потресаващо зле,бясна чалга, селяния!!и никаква климатизация.Душата ми се отрови за месеци напред.Храната е безвкусна и студена ниямат 3 еднакви бутилки вино и на финала така раздуват смет1ицата с бадемки,фъстъ1ки и вносна водка които никой не е консумирал???А управителят учтиво ти обяснава че е склонен да вярва на сервитйора а не на клиента че ти идва да му завреш тъпапта глава при барабанчетата на оркестъра!Тази държава докато има такива заведения и хора които да се кефят на тази помия никога няма да еволюира.Браво! Няма такова заведение!Потресаващо зле,бясна чалга, селяния!!и никаква климатизация.Душата ми се отрови за месеци напред.Храната е безвкусна и студена ниямат 3 еднакви бутилки вино и на финала така раздуват смет1ицата с бадемки,фъстъ1ки и вносна водка които никой не е консумирал???А управителят учтиво ти обяснава че е склонен да вярва на сервитйора а не на клиента че ти идва да му завреш тъпапта глава при барабанчетата на оркестъра!Тази държава докато има такива заведения и хора които да се кефят на тази помия никога няма да еволюира.Браво!
Ресторант Бунара
от  на asia
Telefona e nevaliden Telefona e nevaliden

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук