ЛОВЕН ПАРК - ресторант в София, Яворов. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Loven park.
затворено
Последна активност на ЛОВЕН ПАРК : 13 май 2012
4 звезди от 5
Общо посещения 62337 | Гласове : 170
Изживейте най-тържествените си мигове -коктейли, партита, семейни тържества, в райския кът в пазвата на София.

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
ЛОВЕН ПАРК
Адрес
Яворов, бул. Симеоновско шосе 1
Места
100 вътре
250 вън  
Цени
20 лв - 40 лв на човек
Отворено
11:00 - 01:00  
Телефон
8621143, 0888 756379  
Телефони на близки заведения:
(02) 862 11 43
Телефон за резервации
Съобщи за грешка/проблем
 
Книга за гости | коментирай ЛОВЕН ПАРК
ЛОВЕН ПАРК
от  на д-р Пламен Митев
На 6.09.2012 г., на този голям български празник обядвахме с приятели в "Ловния парк". В сърцето на София късче автентична природа няма в друг ресторант. С добри приятели навсякъде е добре, но тук има кът за децата, малко езеро с малко вода, в което децата погазиха. Ние похапнахме сладко на добра цена, а персоналът приятелски се погрижи за всичко да бъде наред. Ще отидем пак в този оазис на спокойствие и уют. Дано да не се промени със силна музика и врява. Това е различното заведение, което на много хора ще хареса стига да го открият!Националният ни празник ще съхраним за дълго освен с официалните мероприятия и с прекрасния следобед в "Ловния парк" На 6.09.2012 г., на този голям български празник обядвахме с приятели в "Ловния парк". В сърцето на София късче автентична природа няма в друг ресторант. С добри приятели навсякъде е добре, но тук има кът за децата, малко езеро с малко вода, в което децата погазиха. Ние похапнахме сладко на добра цена, а персоналът приятелски се погрижи за всичко да бъде наред. Ще отидем пак в този оазис на спокойствие и уют. Дано да не се промени със силна музика и врява. Това е различното заведение, което на много хора ще хареса стига да го открият!Националният ни празник ще съхраним за дълго освен с официалните мероприятия и с прекрасния следобед в "Ловния парк"
ЛОВЕН ПАРК
от  на
ЛОВЕН ПАРК
от  на Ina
Naskoro hodih s priqteli i ostanahme prosto OCHAROVANI!!!! Restoranta e mnogo krasiv,kuhnqta beshe strahotna, a jivata muzika...... Pochti ne sednahme ot tanci! :D Sus sigurnost pak shte se hodi!!! Naskoro hodih s priqteli i ostanahme prosto OCHAROVANI!!!! Restoranta e mnogo krasiv,kuhnqta beshe strahotna, a jivata muzika...... Pochti ne sednahme ot tanci! :D Sus sigurnost pak shte se hodi!!!
По стари коментари

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук