Въпроси и отговори

Аз съм собственик на бизнес:

Как да регистрирам заведение?
Всеки, който желае да представи своя обект подобаващо в интернет, може да се свърже с нас на посочените телефони (по градове) в секция Контакти или да изпрати запитване от бутон "За Бизнеса", в главното меню на сайта. Съществуват няколко варианта за представянето Ви. Нека заедно преценим кой е най-подходящият във вашия случай.

Как да се свържа с администратор при проблем, въпрос или оплакване?
Ако имате проблем с функционалността на сайта, въпрос или оплакване, може да се свържете с администратор на посочения мейл: nakata@zavedenia.com Прегледайте инструкциите за въвеждане и редактиране на информация, преди да се свържете с нас.

Какви други варианти за реклама и/или партньорство предлагате?
Условията за реклама можете да намерите тук: РЕКЛАМА. Попитайте нашите търговци за пакетни предложения за допълнителна банер реклама, тематични публикации, промоционални игри, изработка на персонален уебсайт.
При желание за партньорство, моля свържете се с нас, за да обсъдим допирните ни точки и как може да сме си взаимно полезни.

Защо именно Zavedenia.com?
Вече повече от 15 години разработваме, усъвършенстваме и внедряваме услуги в полза на малки ресторантьорски и хотелиерски бизнес. Познаваме пазара добре и сме намерили решение на по-голямата част от въпросите Ви. Само попитайте! Предлагаме отлични пакетни условия за стартиращ бизнес - от А до Я. Нашите партньори от Booky.bg и Order.bg ще съдействат за цялотното Ви представяне пред аудиторията.

Как мога да участвам в Sofia Restaurant Week, ако съм клиент на Zavedenia.com?
Екип на събитието обсъжда и оценява желаещите за участие кандидати. Критериите са няколко и, ако Вашето заведение отговаря на тях, имате реален шанс.

Аз съм потребител:

Защо не мога да коментарам дадено заведение?
При злоупотреба, използване на обиден език, нецензурни думи и т.н. е възможно Вашите мнения да бъдат изтрити или ограничени. Коментарите могат да бъдат забранени както от екипа на сайта, така и от регистрираните заведения.

Търся нещо определено и не мога да го открия. Как да го намеря?
Ако сте сигурни, че оббектът, който търсите фигурира при нас, използвайте търсачката в главното меню. Понякога заведенията се изписват и на латиница.

Търся заведение за специален повод и/или тип кухня
В нашия каталог наистина ще срещнете голямо разнообразие от опции къде да прекарате една хубава вечер, специален празник или да ядете люббимата си италианска кухня. Затова сме отделили отделни секции, през които филтрирайки предпочитанията си, ще стигнете бързо до точното заведение. А ако не сте сигурни - пишете ни. Дайте ни повече информация за предстоящото събитие, а ние ще ви върнем идеи къде да го отбележите ;) Пишете ни и на нашата Facebook страница.

Имам някои интересни предложения. Къде мога да ги представя?
Всякакви предложения, въпроси и коментари може да споделяте с нас през страницата за обратна връзка. Някой от нашите редактори или администратори ще Ви отговорят възможно най-скоро.

От какво зависи ценовата категория на заведението?
Ценовата категория се определя от собствениците на съответното заведение. Zavedenia.com не гарантира че тази информация е изцяло достоверна. Стремим се да сме максимално актуални и благодарим на всички, които ни информираха за забелязани неточности.

До колко е актуално представянето на заведенията?
Една от основните цели на регистрираните обекти е да дават точна и пълна информация на потребителите на сайта. Винаги е възможно някакво разминаване, поради динамиката в бранша - промяна на визия, меню, цени. Заведенията се стремят своевременно да актуализират представянето си.

Мога ли да поръчам храна за вкъщи/ за офиса?
Може да поръчате храна за вкъщи или да разгледате актуалното меню (със снимки) на повечето заведения, като ще бъдете пренасочени към партньорски сайт Order.bg Действителните поръчки и доставки се осъществяват от там.

Изпратих ви моята история, но Вие не я публикувахте. Защо?
Ако дадена информация изпратена от наш потребител не бъде публикувана, то тя не отговаря на изискванията или тематиката в страницата.

Имате друг въпрос?
Ако имате въпрос, чиито отговор не сте намерили тук, пишете ни на e-mail адрес info@zavedenia.com. Благодарим!